Vruće, toplo ljeto 2017. godine proveli smo nastupajući u divnom malom gradiću imena Rabac. Rabac je poznato turističko odredište na jugoistočnoj obali Istre. Zbog niza prekrasnih šljunčanih plaža i kristalno čistog mora s pravom nosi naziv biser Istre. Pogodan je za sve one koji traže opuštanje i relaksaciju u bogatoj lepezi rekreativne ponude na moru i kopnu uz kvalitetan  smještan u hotelima, apartmanima, privatnom smještaju i kampu.

Iako jedini kamp u Rapcu, autokamp Oliva ima smještajni kapacitet od 1700 gostiju. Oliva se smjestila u masliniku u uvali Maslinica, uz šljunčanu plažu koja je jedna od najfotogeničnijih plaža u Rapcu. S navedenom plažom graniči i nekoliko hotela koji zajedno s kampom sačinjavaju turistički kompleks u kojem su smješteni dodatni sadržaji poput teniskih terena, vanjskog bazena, restorana, kioska te mini-marketa. Autokamp Oliva bio je naše odredište gdje smo nastupali svake nedjelje od početka srpnja do kraja kolovoza 2017.  Angažirao nas je Goran Zahtila, prokurist rabačke tvrtke Maslinica i dobitnik nagrade za Menadžera 2016. godine u kategoriji srednjih poduzeća koju tradicionalno dodjeljuje Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA).

Posjetitelji kampa su imali prilike svakog dana uživati u raznim događanjima. Od latino plesača, mađioničarskog showa, animatora pa sve do naše interaktivne plesne stand-up predstave ”Prava istina o disko plesu”. Bogati sadržaj čitave sezone učinio je boravak posjetitelja kampa puno ugodnijim. Upravo zato, Rabac postaje malo turističko mjesto koje je svake godine sve posjećenije. Tijekom dana, gosti kampa imaju priliku uživati u morskim radostima na prekrasnoj šljunčanoj plaži, prošetati šetnicom do centra i luke u kojoj su smješteni brojni restorani i barovi ili jednostavno odmarati i uživati u pogledu. S jedne strane na gustu šumu kojom je kamp okružen te plavo more, otoke i bespuća Jadrana s druge strane. Parcele kampa su međusobno povezana šetnicama i biciklističkim stazama što je još jedna opcija aktivnosti tijekom dana.

Svake nedjelje ujutro u srpnju i kolovozu, naša mala skupina, uvijek spremna na zabavu i smijeh, uputila bi se kombijem na put. Nikako nismo htjeli propustiti kupanje i sunčanje na predivnoj plaži u uvali kampa. Navečer je slijedila glavna atrakcija u restoranu Grill u samom kampu. Nakon večere u restoranu, gosti su mogli sudjelovati u našoj interaktivnoj predstavi.  Odjeveni u sjajne kostime uz perike i nakit, plijenili smo poglede gostiju koji su uzbuđeno čekali ono što je slijedilo. Radoznala djeca su prije svakog nastupa dolazila do nas i razigrano promatrala što ćemo mi to izvesti. Opuštena atmosfera, pogled na plažu, miris mora i ukusna hrana bili su razlozi zašto su svi posjetitelji bili izuzetno dobre volje, a posebno su bili zadovoljni nakon našeg nastupa. Večer puna smijeha, zabave i plesa, završila bi za tren oka. Bar nam se tako svaki put činilo. Kako izreka kaže: vrijeme leti kad se dobro zabavljaš.

Rastanci nam nisu bili toliko teški pošto smo s iščekivanjem čekali iduću nedjelju kada bismo ponovno posjetili ovo krasno mjesto. Međutim, svemu dođe kraj, pa tako i ljetu u Rapcu. Zadnji nastup u sezoni bio nam je posebno težak. Jedan razlog je bio taj što su se gledatelji posebno uključili u samu predstavu i učinili ju nezaboravnom. Naša skupina se vrlo jako vezala za ovo tajanstveno i simpatično mjesto, za ljude koji ovdje borave i za sva lijepa iskustva koja smo ovdje proživjeli što su još neki razlozi zašto nam nije bilo lagano otići. Unatoč tome, pamtimo lijepe trenutke koje smo proveli ovdje i s veseljem čekamo iduće ljeto da saznamo gdje ćemo se upustiti u nove avanture.

17/09/2018
  • 5.785
  • 0

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *