Publika o predstavi

Slaven Kušić / Ugostitelj

Malo bi bilo reći da nas je ekipa “Prave istine o disko plesu” izula iz cipela!!! Zaboravili smo na svakodnevne brige i probleme, tih sat i pol koliko je trajao program su najoriginalnija i najbolja zabava koju smo do sad imali u našem baru.  Svi prisutni su se smijali do suza. Jedva čekamo pozvati vas opet. Puno pozdrava veseloj ekipi!

Slaven Kušić

Tamara Berec / Koreografkinja

Maštovito, duhovito, zabavno i poučno! Sat vremena urnebesne zabave uz simpatičnu rasplesanu ekipu u otkačenim kostimima. Toplo preporučujem!

Tamara Berec

Damir Knezić / Savjetnik

Dakle, to je stvarno bila prava istina o disko plesu, uz super mjuzu i ludog plesača. Sve ste nas rasplesali i nasmijali, tako da ste to morali ponoviti kao iznenađenje uzvanicima na našoj proslavi 25-godina braka, a o čemu se i danas priča…

Damir Knezić

Tanja Abičić / Poduzetnica

Moj prvi odlazak na ovu predstavu u Katran, gdje je naš prijatelj Trle imao nastup je bio sasvim slučajan… nije bilo u planu, ali društvo je odlučilo da idemo i to mi bilo nešto najljepše što se tiče izlazaka i provoda… mogu samo dodati da jedva čekam ponovo pogledati ovaj show, jer je užitak zagarantiran.

Tanja Abičić

Aryan Ivanković / Iluzionist

Ovakva plesna predstava se jako rijetko viđa, zapravo je unikatna, jer ju nisam kao takvu nigdje vidio. Sviđa mi se što je u interakciji s publikom, veoma je poučna, dinamična i zabavna. Sretan sam što sam je imao priliku vidjeti uživo.

Aryan Ivanković

Renata Katavić / TV Voditeljica

Istina je da je istina o disko plesu jako zabavan, šaljiv i pozitivan plesni show u kojem uživaju sve generacije, ali baš sve od 3-100 godina. Jako dobra interakcija s publikom,  djeca cijelo vrijeme plešu i ne skidaju oči s Tržana, njegove perike i zanimljivih disco kostima. Puno, puno, puno pozitivne energije i baš zabavno!

Renata Katavić

Boris Luković / Maser

Show sam gledao u dva navrata, jednom u malom skučenom prostoru lokalnog kafića, intimnijoj atmosferi, gdje je interakcija s izvođačima bila na nivou, sve vidimo što se dešava, jer nema zavjesa, režija je bila na razini dobre zafrkancije i na velikoj pozornici pred masom. Trle i Jura su zaista entertainment visoke razine, i u oba slučaja su motivirali na smijeh, zezanciju i ples. Da ne spominjemo kostimografiju i plesačice koje su zaista uspjele dočarati Disco world u najsjajnijem svjetlu. Na velikoj pozornici, zaista spektakl razine koja je dovela do masovnog plesa. Sjećam se da je došla zaista sva rulja koja nešto znači. Volim predstavu i čim mi se pruži prilika, eto mene opet u gledalištu.

Boris Luković

Iva Solarević-Jeličić / Profesorica

Fantastičan interaktivni show za djecu i odrasle! Ovaj show izmami osmijeh na lice, radost u srcu i pokrene vaše tijelo, ako se prepustite vibrama dobre glazbe DJ Jure i fantastičnom vođenju majstora zabave i plesa TT-u. Čak bi ga mogla nazvati i savršenim anti-stres programom, jer doista uključuje mind, body & spirit.

Iva Solarević-Jeličić

Dino Zarić / Konobar

Originalno, autentično, zabavno. Interakcija publike i izvođača je sjajna, jer publika aktivno sudjeluje u samom showu, nije samo pasivni promatrač. Do sada nisam vidio ništa slično, jednom riječju izvrsno.

Dino Zarić

Dijana Mihok / Liječnica

Gledala sam ovu jedinstvenu kombinaciju stand-up komedije i plesnog show-a, uz koji možeš i sam plesati i bila sam oduševljena. Takvu kombinaciju ne možeš nigdje naći! Dobro sam se zabavila, nasmijala i razgibala uz disko muziku 80-tih godina. Pogledajte ih svakako! Opustit će vas, zabaviti i pomladiti!

Dijana Mihok

Goran Mandić / Trgovac

Predstava je top, gledali smo je dva puta i definitivno je za preporuku, a pogotovo u krugu  prijatelja koji znaju što znači dobar provod.

Goran Mandić

Javorka Julijan / Trenerica

To je, za mene, bio genijalan plesno – glazbeni show pun fora i smijeha, koji me vratio u bezbrižno djetinjstvo. U vrijeme te glazbe bila sam teška klinka koja je voljela plesati i družiti se s frendovima u starim zagrebačkim diskotekama. Tržanova i Zokijeva izvedba je cijelo vrijeme na mojim usnama bila popraćena oduševljenjem i smijehom. Neću zaboraviti plesačice koje su se divno uklopile u cijeli show kojeg mi nikad nije dosadno iznova pogledati i poslušati i naravno s guštom zaplesati. Jedinstveno, originalno i zabavno, za svaku feštu.

Javorka Julijan

Ivan Lončarić / Ekonomist

Ljudi! Ovo trebate svakako vidjeti, odgledati, doživjeti… ludilo. Konačno su dva znalca stala ispred publike i dobro ih zabavila istinom koja nas okružuje, mada je ponekad dobro skrivamo. Stvarno preporučujem svima, mladima, starima, curama i dečkima. Garantiram da će vas ispuniti zadovoljstvom!

Ivan Lončarić

Sanja Pirc / Službenica

Prvi put sam ih gledala 22.10.2016. i nisam se već duže vrijeme toliko smijala. Gledala sam ih još nekoliko puta i svaki put je bilo suza, od smijeha. Vrijedi ih pogledati!

Sanja Pirc

Davor Ranković / HU Oracle

Prava istina o disko plesu je vrlo zabavna i nostalgična. Budi u nama sjećanja na vrijeme kada smo i sami „bacali čagicu“ u diskotekama pokušavajući skrenuti na sebe pažnju suprotnog spola. E, gdje je onda bio Tomislav Tržan da pokaže kako se pleše? Izbor disco hitova koji pušta DJ Jura je odličan, plesačice su sinkronizirane, a Tomislav Tržan je u svojoj razigranosti, izvodeći bravure na granici ludosti, maestralan. Moja topla preporuka.

Davor Ranković

Sanja Latković / Vizažistica

Genijalno! Uzbudljivo! Fantastično! Imala sam priliku prisustvovati predstavi nekoliko puta i svaki put sam doslovno uživala kao i prvi put… i ODUŠEVLJENA SAM!!!! Nevjerojatno interesantno, zabavno i smiješno. Definitivno nešto drugačije od svega što se može vidjeti. Super je i to što se može i sudjelovati u predstavi…

Sanja Latković

Renato Đošić / Glazbenik

Glazbeno-scenski spektakl koji je produciran i vođen rukom i 35-godišnjim iskustvom Tomislava Tržana “povijest disco čage” sjajan je put kroz povijest i evoluciju plesa. Tomislav Tržan sportaš, koreograf i nekadašnji član breakdance grupe „Break 101“ nakon svih godina nesebično prenosi svoje znanje i iskustvo na mlađe generacije. Gledajući taj plesno-kostimografski šou, bio sam oduševljen količinom klinaca kojima je ples vrlo interesantan i nadasve edukativan i zdrav. Ples ne samo da razvija tijelo već nameće obavezu treniranja, a zatim osigurava kvalitetno provođenje slobodnog vremena s istomišljenicima. Sjajna ideja i realizacija koja zaslužuje što više gledanosti.

Renato Đošić - Renman

Mateja Kovačić / Studentica

Uživala sam u plesnim izvedbama disko hitova ovog simpatičnog četverca, čak sam se ohrabrila i pokazati svoje plesno umijeće, a posebno su atmosferu zagrijale zgodne plesačice… odlično za nasmijati se i rasplesati. Preporučujem svima pogledati to ludilo!

Mateja Kovačić

Neven Banfić / Glazbenik

Gledao sam predstavu i nasmijao sam se do suza, svakom preporučujem da ju pogleda i siguran sam da će pronaći sebe u predstavi.

Neven Banfić

Rina Ivanović / Poduzetnica

Predstavu preporučujem svima koji se žele iskreno nasmijati. Treba nam više ovakvih originalnih sadržaja uz koje se možemo dobro zabaviti i rasplesati. Nikad nisam vidjela ovakav koncept zabave do sada. Super!!!

Rina Ivanović

Filip Bogović / Sportaš

Odlična ideja i izvedba. Zabava zagarantirana, humor, ples i muzika, sve je super. Svakako vrijedi pogledati!

Filip Bogović

Suzy Besednik / Ekonomistica

Izazvani predstavom i sami smo se odlučili plesati, no ekipa iz „prave istine o disko plesu“ je nenadmašna, neponovljiva i jedinstvena. Naprosto fenomentastična. Gledali smo ih preko nekoliko puta i svaki put kao da je bilo prvi put. Naprosto savršeni…

Suzana Besednik

Andreya Alpeza / Kućanica

Super je predstava….. vrlo dinamična s puno dobrih disco i inih stvari….. niti trenutka nema dosade….. dapače, ispunjena je dobrim humorom.

Andreya Alpeza