U predbožićno vrijeme, Hrvatska lutrija organizirala je cjelovečernji program u Casinu hotela International. Luksuzni hotel smješten je u samom centru poslovne zone grada, vrhunski je izbor za smještaj poslovnih gostiju kao i onih koji turistički posjećuju Zagreb. Upravo zato, taj je hotel bio idealan izbor za ovaj event. Događaj je bio zamišljen kao svečani after-work party u petak, 16.12.2016., a za naš dolazak zaslužna je gospođa Natali Woska. Predbožićno blještavilo grada preselilo se i u unutrašnjost hotela, a mi, kao glavni zabavljači, unijeli smo vedar duh, pozitivnu energiju i želju za disco plesom. Lampice na zidovima, božićno drvce ukrašeno zlatnim kuglicama, baloni te neizostavne disco kugle ukrašavale su čitavi prostor ostavljajući dojam prave božićne čarolije. U ovom kratkom videu možete ubrati dijeć atmosfere.

Disco groznica počela je u ranim večernjim satima, kada smo uz pratnju mladih voditeljica Hrvatske lutrije krenuli u obilazak grada luksuznom limuzinom. Dok smo slušali hitove sedamdesetih, pijuckali šampanjac i zabavljali se, uspjeli smo snimiti i nekoliko selfija kako bi se i kasnije mogli prisjećati početka ove uzbudljive večeri. Nakon kratke ture po gradu, vratili smo se u Casino hotela koji je već bio gotovo popunjen.

Prije samog nastupa, gosti su imali priliku okušati se u sreći na raznim automatima, zaigrati neku kartašku igru na jednom od mnogih stolova ili ”igrati na sigurno” i podružiti se s gostima ili našim lijepim hostesama. Osim toga, veliku je pažnju privukao Vjenceslav Madić, znan kao i Master Kishoni, u svom disco koktel corneru. Posjetitelji su bili oduševljeni njegovim majstorskim sposobnostima u izradi koktela, što potvrđuje i sami broj popijenih koktela. Master Kishoni je vrhunski koktel majstor koji je na svom mobilnom šanku izradio 200 besplatnih koktela za uzvanike uz Flaire Show podložen disco glazbom.

Hrvatska lutrija obogatila je ovu večer i Bingom, igrom koja se mogla igrati gotovo cijelu večer. Kako bi ju osvježili, postavili su Tomislava Tržana za voditelja, uz kojega je zabava bila zagarantirana. Za muziku se pobrinuo DJ Jura koji je puštajući najveće hitove učinio boravak posjetitelja u Casinu nezaboravnim. Gosti su uživali u cjelovečernjem DJ programu te su prije i poslije predstave imali priliku naručiti svoje najdraže pjesme.

Za dobro raspoloženje naših posjetitelja pobrinuo se i catering. Ovakav bogat i energičan večernji program zahtijevao je i ukusnu hranu, a gosti su bili i više nego zadovoljni raznim kanapeima, narescima, mesnim jelima, salatama, tjesteninama i naravno, kolačima te slasticama. Nakon raskošne večere svi su bili spremni za glavnu atrakciju.

Slijedila je izvedba interaktivne Stand-up predstave ”Prava istina o disko plesu” u kojoj su sudjelovali stand-up komičar i plesač Tomislav Tržan, DJ Jura i dvije atraktivne plesačice. Uz svoje čaše vina, šampanjca, koktela ili soka, svi su bili spremni odmah nam se pridružiti u toj disco groznici. Goste je pratila nostalgija za disco erom i zbog toga su se s ushićenjem borili za svoje mjesto u prvim redovima. Tomislav Tržan je u jednom trenutku čak i sišao s pozornice kako bi pokazao uzvanicima i pokrete iz novijeg doba. Zavrtio je takozvani ”helić”, nakon čega je bio pozdravljen velikim pljeskom. Nakon toga smo nastavili s pokretima koje je publika lakše savladala i koje je uspješno pratila. Ples se nastavio dugo u noć, a ova uzbudljiva večer, ispunjena sadržajem za svakoga, za nas je završila druženjem i slikanjem s našim gledateljima.

15/09/2018
  • 3.504
  • 0

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *